Geslaagde dagen op de Supportbeurs.

De Supportbeurs heeft voor veel animo gezorgd voor het aangepast karten, vooral de zaterdag is een topdag geweest. Veel mensen hebben het karten kunnen proberen, met als gevolg heel veel blijde gezichten en leuke reacties. Waarbij er zelfs internationaal belangstelling is voor aangepaste karts zodat er zelfs Belgen en Engelsen op de profritten af zijn gekomen.

Er staan ongeveer 650 foto's op de fotopagina en bekijk de gezichten maar eens, deze spreken voor zich.........dit heeft geen verder commentaar nodig.

Tot slot willen wij alle sponsoren bedanken die deze dagen mogelijk hebben gemaakt.

En dan nu snel naar de foto's.

 

 

Stichting Mighty Mark Development zal zich gaan presenteren op de Beurs.

Van 19 t/m 22 april 2006 is er de Supportbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht, Deze beurs staat geheel in het teken van het leven met een handicap. Wij zullen ons hier presenteren met een stand, ook zal hier de nieuwe teamwear gepresenteerd worden. Wij zijn te vinden op standnummer 9A124, deze stand bevind zich achter in hal 9. Op de laatste dag van de beurs, zaterdag 22 april, zal er buiten een kartbaan aangelegd worden zodat mensen met een handicap zelf kunnen ervaren wat het is om te karten.

Mocht u van plan zijn te komen dan kunt u zich gratis registreren door op het onderstaande logo te klikken.