Aangepast karten.

 

Op deze site komen de verandering, ervaringen en beeldmateriaal van de aangepaste kart.

Deze kart is aangepast voor mindervaliden met slechte handfunctie. Dit door middel van een brommerstuur met een draaigas en draairem. Verder is de standaard rem vervangen door een Brembo motorfietsrem.

Dit alles met grote dank aan Jan Smit.......Jan, helemaal klasse.

Met de rechterhand is het naar het lichaam toe draaien de beweging van gas geven. In tegengestelde richting draaien, wordt er geremd.

Na ruim 6 jaar voor het eerst weer in een kart geeft de beelden die bij video in het navigatiemenu te zien zijn. Onder 13-07-05 testdag Uitgeest.

Inmiddels is er een RECARO-stoel gemonteerd in de kart, dit moet voor extra stabiliteit zorgen. Deze wordt binnenkort uitgeprobeerd.

Inmiddels is er naast de aangepaste kart nog wat nieuws bijgekomen. Namelijk 2 karts met een Rotax Max motor. Waarvan er een nog aangepast gaat worden.

Als de tweede aangepaste kart een feit is, dan zullen we mensen kennis kunnen laten maken met de kartsport. Dit zal dan wel gaan om mindervalide. Dus bent u mindervalide en zou u graag eens met de kartsport in aanraking willen komen, gebruik dan het mail-formulier om met ons in contact te komen.

Mighty M & Quantas X van Mighty Mark Development.